Ora Jazz Festival 2018

Informatii despre cum poti castiga 2 bilete la OraJazz Festival sunt la sfarsitul textului.

Se intampla in Ora-dea! Si ma bucur ca are loc aici.

La Sinagoga S(Z)ion in weekend-ul 14-16 Septembrie. Nu imi place naming-ul/branding-ul festivalului, cred ca se putea mai bine. Pare al unei emisiuni TV romanesti din anii ’80.

In Oradea, se pot intampla lucruri frumoase pentru oameni care sunt deschisi si catre alte orizonturi culturale decat cele propuse de autoritatile locale, diriguitoare intr-ale culturii. In ultimii 10-12 ani am organizat evenimente culturale incomode care au expus publicului oradean o felie din actualitatea scenei de jazz international creativ. Potential este. Un eveniment fain pe plan national vom organiza in data de 2 octombrie si in Oradea.   Trebuie consecventa, o strategie pe termen mediu si mai ales deschidere catre actualitatea culturala. Internatioanala.
Publicul trebuie expus si provocarilor culturale/tehnice ale societatii post-moderne. Cred ca doar asa putem avea pretentia sa educam si sa oferim alternative de integrare sociala pentru generatiile urmatoare.

Sa revenim la ale Ora Jazz Festival 2018. Programul este unul ofertant, mai degraba pe mine unul ma duce intr-o zona de world fusion. Intr-adevar mascat sub mantia generoasa a jazz-ului. E o tendinta ce a inceput din anii ’70 si continua sa genereze interes si in prezent.

• Vineri, 14 septembrie 2018, 18:00
Adam Ben Ezra (Israel)
Arne Jansen Trio Trio – Nine Firmaments (Germania)
Bansal Trio (Norvegia, Cehia)

• Sâmbătă, 15 septembrie, 18:00
Renaud Garcia-Fons – Double Bass 1001’s voices (Franța)
Grégory Privat Trio (Franța, Canada)
Verneri Pohjola & Mika Kallio Duo – Animal Image (Finlanda)

• Duminică, 16 septembrie 2018, 18:00
Bugge Wesseltoft – Everybody Loves Angels (Norvegia)
Omer Klein Trio – Sleepwalkers (Israel)
radio.string.quartet – In Between Silence (Austria, China-Taiwan, Germania, Olanda)

Highlight-ul personal va fi reprezentat de recitalul solo al lui Renaud Garcia-Fons.

Despre organizatori

O parte din echipa ORA Jazz Festival are în palmares organizarea a două mari festivaluri de jazz în zona de vest a țării, Gărâna Jazz Festival și Timisoara Jazz Festival. Incluzând Oradea, un oraș cu istorie și cultură bogate, pe harta evenimentelor sale, ORA Jazz Festival speră să aducă muzica jazz mai aproape de pasionați și să câștige public nou pentru unul dintre cele mai libere genuri muzicale.

Concertele se vor desfășura în Sinagoga Neologă Sion, Str. Independenței nr. 22, Oradea, începând cu ora 18:00.
Prețul unui bilet pentru o zi este de 80 ron, iar al abonamentului 210 ron.
Biletele și abonamentele se pot achiziționa online de pe www.bilete.ro sau înaintea începerii primului concert al zilei, de la intrare.

Organizator: Asociația Culturală Mono
Co-organizator: Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (APTOR)

Organizatorii ofera 2 festival pass-uri, prin tragere la sorti (random.org). Tot ce trebuie sa faceti este sa shareuiti aceasta pagina pe contul personal de Facebook si sa lasati aici un comentariu cu linkul postarii de pe Facebook.
Castigatorii vor fi anuntati in seara zilei de joi, 13 septembrie, pe pagina de FB MuzicaDevest.ro

[wpforms id=”12056″]