JADD – 10 ani din primele 4’33”

 

 

Art Is Not a Mirror to Reflect Reality, but a Hammer to Shape It

Bertolt Brecht

mtb rmbc fire

Asociatia Culturala JADD sarbatoreste anul asta un deceniu de la infiintare cu o serie de trei concerte ce vor avea loc in toamna acestui an in in Club Control din Bucuresti. Evenimente ce pozitioneaza Bucurestiul pe harta muzicii improvizate si creative a secolului XXI :).

3 concerte in CONTROL CLUB, sala BERLIN: pe 7 octombrie (maine) Ken Vandermark’s MADE TO BREAK , pe 11 noiembrie ROB MAZUREK’s BLACK CUBE si pe 16 noiembrie trioul suedez FIRE! 

Atelierele de improvizatie JADD reprezinta o serie de concerte prin care incercam sa aducem in fata spectatorului roman suflul nou al muzicilor creative contemporane.
Speram ca prezenta la Bucuresti a unor artisti ca Mats Gustaffson, Joe McPhee, Ken Vandermark, Peter Evans, Paal Nilssen Love, Michael Zerang, Ab Baars, Jon Irabagon, Fred Lonberg Holm, Ingebrigt Haker Flaten, Ig Henneman, Andy Moor sau Terrie Ex, Aaron Moore sau Daniel Padden sa creeze acea masa critica a unui public dispus sa se lase devorat de limbaje sonore aventuroase si provocatoare.
Pentru ca ambitia noastra, ca sa-l citam pe Iancu Dumitrescu, tine “doar de incercarea de a arde perioadele de intoleranta estetica si de sincronizare cu eforturile mirabile ale lumii”.

Sa fie bine si sa nu fie rau!