Kaas canta Piaf: Câștigă două bilete la concertul din Cluj

Noul album semnat Patricia Kaas ne arată clar că muzica lui Édith Piaf nu e doar o sursă de inspirație, ci o entitate vie, care sfidează limitele timpului și ne oferă noi coordonate chanson-ului francez, care continuă să evolueze.

AllMusicGuide

Patricia Kaas vine pentru prima dată la Cluj-Napoca, în 24 iunie, pentru un concert eveniment organizat de TIFF Events, parte a turneului mondial prin care artista îi aduce un tribut lui Édith Piaf.

Patricia Kaas, unul din cele mai mari nume ale muzicii franceze din toate timpurile, va aduce și în fața clujenilor cântece faimoase precum „Milord”, „Padam Padam” și „Non, je ne regrette rien!”. Toate fac parte dintr-un album unic, prin care Patricia Kaas marchează împlinirea a 50 de ani de la moartea artistei care i-a marcat copilăria, Édith Piaf. Numit simplu „Kaas chante Piaf” („Kaas cântă Piaf”), albumul cuprinde 21 de melodii. Este o colecție care „aduce profunzime și nuanțe” muzicii lui Piaf, o experiență care trezește emoții profunde și care a încântat audiențe din întreaga lume.

La Cluj, concertul va avea loc la Sala Sporturilor, în 24 Iunie, ora 20:30, și promite să fie un spectacol complet, cu melodii celebre, un decor spectaculos care recreează atmosfera Parisului postbelic și proiecții video cu imagini inedite din viața artistei care a marcat cursul muzicii franceze în prima jumătate a secolului trecut.

Pe sistemul primul venit, primul servit, avem doua invitatii de oferit celor care raspund primii la întrebarea: ce cântă domnișoara? Așteptăm răspunsurile voastre până pe data de 20 Iunie, ora 23:59.

Concursul s-a incheiat, domnisoara canta blues, iar cele doua invitatii au fost castigate de Iulia si Ioana Horga! Enjoy the show, girls!

Biletele sunt disponibile online pe biletmaster.ro. Mai multe informații pe site-ul organizatorilor, TIFF Events.

8 Comments

Comments are closed.