Concert AnySound & Ska-Nk!

Nu am auzit de trupa asta, Ska-Nk, nu i-am văzut, nu i-am ascultat. Nu cred in concursuri corporatiste si castigatori ale acestora. Mai ales in ceea ce priveste o formatie ce pretinde ca face punk.

In schimb, ii stiu pe cei de la AnySOUND si ii incurajez cat pot, oriunde se aduce vorba de ei. Teo & Co. au material pentru cateva albume, le iese din prima, is pe drumul bun, se joaca si o fac cu un entuziasm debordant. Compozitii bune si ancorate in soundul actual al scenei rock, inocenta contagioasa si efuziuni energetice cum doar niste pusti de 17 ani pot avea. Iar in Oradea, cand mai canta, nu va sfiiti sa ii puneti headlineri!

Let’s rock! Vineri, 15 Februarie, Moszkva Cafe, ora 19, bilet 15 lei in ziua evenimentului si 10 lei in cazul in care vi-l procurati mai devreme!

P.S.: La Multi Ani TEO!

5 Comments

 1. friendly

  Stimabile domn Staicu…eu tare inclin sa cred ca sunteti un personaj subiectiv care isi contrazice premizele actiunii de catalogare a unui lucru, persoana, fapt sau in cazul de fata a unei trupe despre care nu stie nimic, dar isi permite sa ii atribuie anumite cuvinte nu tocmai “incurajatoare”….asta in conditiile in care pozitia pe care o ocupati este total neutra prin insasi afirmatia d-voastra:”Nu am auzit de trupa asta Ska-Nk, cu atat mai mult cu cat nici nu am vazut-o si ascultat vreodata. Nu cred in concursuri corporatiste si castigatori ale acestora. Mai ales in ceea ce priveste o formatie ce isi zice ca face punk.”
  Nu contest calitatile celeilalte trupe (AnySound)pentru ca nu sunt in masura, fiind in necunostinta de cauza dar dupa cele spuse de dumneavoastra rezulta certitudinea ca acestia din urma intr-un an sau doi, vor fi cu siguranta promovati la nivel national in timp ce prima trupa va ramane anonima. Sa vedem ce ne asterne viitorul si am sa revin cu un mesaj peste doi ani!
  Toate cele bune !

 2. friendly

  Stimabile domn Staicu…eu tare inclin sa cred ca sunteti un personaj subiectiv care isi contrazice premizele actiunii de catalogare a unui lucru, persoana, fapt sau in cazul de fata a unei trupe despre care nu stie nimic, dar isi permite sa ii atribuie anumite cuvinte nu tocmai “incurajatoare”….asta in conditiile in care pozitia pe care o ocupati este total neutra prin insasi afirmatia d-voastra de la inceputul prezentarii !
  Nu contest calitatile celeilalte trupe (AnySound)pentru ca nu sunt in masura, fiind in necunostinta de cauza, dar dupa cele spuse de dumneavoastra rezulta certitudinea ca acestia din urma intr-un an sau doi, vor fi cu siguranta promovati la nivel national in timp ce prima trupa va ramane anonima. Sa vedem ce ne asterne viitorul si am sa revin cu un mesaj peste doi ani!
  Toate cele bune !

 3. romi

  @friendly: nu te mira daca se scrie in legatura cu Ska-nk despre “concursuri corporatiste si castigatori ale acestora”, pentru ca la o cautare pe google asta gasesti. omul lucreaza cu sursa pe care o are.
  insa daca cumva esti managerul trupei mai bine ai in ingrijorat de ceea ce se scrie despre ei pe metalhead.ro, de exemplu. uite linkul: http://www.metalhead.ro/ska-nk/biografie.html

  Si un highlight: “In 28 decembrie 2011 au lansat albumul “Suntem la televizor”…baietii muncesc din greu si asteapta sa umple stadioane de zeci de mii de oameni, alaturi de artisti consacrati precum Inna si Akcent :))”.

  eu cred ca nu cei de la metalhead au debitat textul de mai sus, in consecinta ingrijorarile tale ar trebui sa fie altele…

Comments are closed.