Robin and the Backstabbers lansează Stalingrad la Moszkva

Robin and the BackstabbersUPDATE: Din păcate, datorită unor probleme tehnice, concertul s-a anulat.

In urma unor neintelegeri legate de sonorizarea necesara unui concert de-al nostru, suntem nevoiti sa anulam Marea Lansare de maine seara, din MOSZKVA CAFE (ORADEA).

Sursa: Facebook

Una dintre cele mai plăcute surprize din muzica românească pe 2012, este albumul Bacovia Overdrive Vol. 1 Stalingrad al celor de la Robin and the Backstabbers, lansat la sfârșitul anului trecut.

“Bacovia Overdrive” s-a lasat cu greu imblanzit, a traversat camere friguroase, rasarituri incerte si nopti voluptoase, imbracand diverse costume pana la forma lui actuala. Noi credem ca va deschide un nou univers si ca promite petreceri memorabile in Vladivostok si Arhangel’sk.

Obișnuit să găsesc foarte rar ceva nou și interesant în muzica românească din ultimii ani, n-am acordat atenție acestei trupe deși auzisem despre ei că adună multe sute de oameni la concerte. Poate cei care mi-au spus despre ei n-au fost suficient de convingători, poate din cauza numelui (robin and ce?) pe care nu mi-l aminteam niciodată, poate amândouă la un loc, nu contează.

Contează că Sâmbătă, 26 Ianuarie, vor fi în Oradea. Iar un concert care promovează un album care se numește “Stalingrad”, poate fi lansat doar în Moszkva Cafe. Biletul costă 15 lei și concertul începe la ora 20:00. Facebook event aici.