Roger Waters @ București, România 2013

The Wall World Tour ticket

Later Update: Concertul este anunțat oficial. Roger Waters în București pe 28 August

Nu obișnuim să anunțăm evenimente din Estul țării, o fac alții. Dar de data asta e vorba despre Roger Waters. Se pare că-n 2013, cei care nu l-au văzut “în cealaltă capitală” sau pe unde a mai prestat cu The Wall World Tour, îl pot vedea și asculta la București.

Dar muuuult mai interesant este contextul social și politic. Cum ar fi ca în 2013 să ajungă din nou FSN-PDSR-PSD-USL la putere iar Waters să cânte în fața Casei Poporului? 😀 Oare s-ar duce ion iliescu la concert? La ce s-ar gândi în timpul piesei Comfortably Numb?

6 Comments

  1. coco

    Absolut incredibil formulat articolul! Ce legatura are preferinta politica a autorului articolului, cu acest artist de mare clasa? Sunt un mare fan al lui Roger Waters, cunosc toate conotatiile politice din mesajele pieselor sale, asta o spun in preintampinarea unor comentarii aiuristice de genul (“Ce ba, nu stii ca Waters are texte politice? ” ) , dar traiesc cu speranta ca poate, daca intr-adevar Waters vine in 2013, sa NU ii mai gaseasca deloc in tara pe Basescu si clica lui comunista de PDL-isti. P.S. Pot afla si umilii cititori ai acestui articol daca stirea se bazeaza pe surse reale, sau pe visele autorului? Ar fi minunat sa fie adevarat ca vine Roger Waters in Romania, insa….parca mi-e greu sa cred, dat fiind faptul ca ne-a ocolit de atatea ori.

  2. w

    Vine sigur, s-au pus beletele in vanzare …Tov.Ion Iliescu a trimis deja o telegrama Domnului Waters prin care ii solicita sa cante macar 3 piese in rusa …

Comments are closed.