Concert Eugen Gondi Trio @ Moszkva Cafe, Oradea

Pe 12 Iulie începe a XVI-a ediție a Gărâna Jazz Festival iar în ultima zi, pe 15 Iulie, Eugen Gondi Trio va susține un concert.

Orădenii care nu pot ajunge la festival sau nu pot sta până Duminică seara, au ocazia să-i asculte la Moszkva Cafe, Joi 12 Iulie, începând cu ora 20:30. Prețul unui bilet este de 12 lei iar în prețul biletului este inclusă și o bere

Ceilalți membri ai trio-ului sunt:
Cătălin Milea – saxofonist, născut la București, este absolvent al Universității de Muzică București (2006). A obținut titlul de bachelor la Prins Claus Conservatoire (2010) și cel de master degree la The Hague Royal Conservatory (2012).
Bam Bam Rodriguez – basist, născut la Caracas, Venezuela, în 1987. La vârsta de 10 ani este admis la prestigiosul “Conservatorio Simon Bolivar” din Caracas, iar câțiva ani mai târziu se alătură faimoasei “Sistema de Orquestas”, având ocazia să cânte sub baghetele lui Simon Rattle și Gustavo Dudamel.

2 Comments

  1. Alina

    Genul asta de muzica este preferatul meu, mai ales seara cand ma relaxez cu o baie plina de spuma.O sa incerc sa imi fac timp sa particip

Comments are closed.