Dublu miez cu Ken Vandermark & Paal Nilssen-Love in Oradea!

Dincolo de sunet, senzatia fizica, furnicatura pielii, constientizarea propriului stomac, tremurul pavlovian al piciorului, explozia solara din ochiul inchis, primul gust al diminetii fiind al pastei de dinti, un Kent lung intr-o sufragerie plina de bibelouri nefumatoare. Toate astea in mai bine de o ora, alaturi de Ken Vandermark si Paal Nilssen-Love pe scena Casei de Cultura a Municipiului Oradea. Acum, cateva zile, Jimmy Giuffre Birthday, 26 aprilie.

Un bariton mai liric ca niciodata, tenorul fiind responsabil de Niagara sonora de data asta, cu un start anevois, Paal in miez din start 110%, povestea a inceput in fata unui public aflat la a doua intalnire cu Duo-ul in Oradea. Si a fost un alt basm cu aceleasi personaje. Am lasat la o parte mirarea si perplexitatea actului tehnic si ne-am lasat vrajiti de firul epic. Care pentru fiecare din auditorium era altul dar se regasea cumva pe parcursul intregii reprezentatii prin bornele sonore ale celor doi de pe scena.

Chapeau!

Multumim partenerilor care a facut posibila intalnirea publicului oradean cu un alt tip de evenimente: Casa de Cultura a Municipiului OradeaVandana, Proges, Posticum si partenerilor media: Radio Transilvania, Vin Si Eu, Oradeanul.com, OradeaMea.com

3 Comments

  1. Iubitor

    Prefer ceva putin mai energic, insa as incerca si eu sa particip la un astfel de concert.
    Felicitari m-ai convins cu postarea ta.
    Pacat ca nu-s din Cluj, poate voi ajunge candva.

Comments are closed.