Steve Hackett & Djabe ajung in Oradea!

De prin 2007,  Steve Hackett canta impreuna cu unul din numele consacrate ale scenei maghiare de fusion, adica Djabe. I-am vazut impreuna acum un an sau doi in Piata Mare din Debrecen, cu ocazia zielelor orasului, daca nu ma insel.

In aceeasi formula vin in Oradea, pentru prima data (nu si in Romania, acum cateva editii la Garana Jazz Festival au avut un public impresionant ca si numar), in data de 1 aprilie, la Teatrul “Regina Maria” de la orele 19. Concertul face parte dintr-un mini turneu care va avea ca punct terminus celebrul club vienez Porgy & Bess.

Cine sunt Djabe?
Szilárd Banai – drums
Tamás Barabás – bass
Attila Égerházi – guitar
Ferenc Kovács – vocal, violin, trumpet
Zoltán Kovács –  keyboards

Am o mica nemultumire referitoare la faptul ca Áron Koós-Hutás – trompeta, nu este prezent alaturi de ei pentru acest concert.

De Steve Hackett nu va mai zic, daca nu stiti cine e, ramaneti acas’ si pregatiti-va sandwichurile pentru luni.

Biletele costa 50 lei in sala si 70 lei la loja si se pot procura de la casieria teatrului sau sediul NMD din Pasajul Vulturul Negru. In ziua evenimentului pretul biletelor ramane nemodificat!

P.S.:
Pe langa Steve Hackett, pentru o piesa Joe Balogh se va alatura celor de pe scena! Iar duminica, va puiteti intalni cu artistii, de la orele 14 in clubul Idols de pe str. Traian Mosoiu nr. 5

2 Comments

Comments are closed.