Joe McPhee vine la Bucuresti!

Vine omul care nu si-a revenit un an de zile dupa funeraliile lui Coltrane si la care a participat, cantind, cum altfel alaturi de Albert Ayler si Ornette in acele zile, omul care a scapat de o bataia sora cu moartea la sfarsitul anilor ’60 din partea gastilor de “white boys” intr-un cartier al NY, vine Joe, cel cu care s-a infiintat un label celebru in istoria jazzului- Hat Hut, sunetul in urma caruia am paralizat la volan pret de vreo 45 minute si am fost nevoit sa ma opresc fiind soferul celor de la The Thing, acel nervos Joe Mcphee si “Black Panthers” movement, omul caruia ii ascult mut povestile in barurile hotelurilor pana la 6 dimineata si impartim un single malt, cu care traversez Dunarea in zorii zilei balanganind o glaja de palinca de 25 de ani.

 

Da, vine Joe McPhee la Bucuresti!

Si nu vine singur, vine cu un proiect foarte foarte misto, Survival Unit III, alaturi de violoncelistul Fred Lonberg Holm si percutionistul Michael Zerang.
Din motive logistice imi pare rau ca nu i-am putut aduce si la Oradea, dar ma bucur ca am contribuit la venirea lor in Bucuresti.

Vor fi in 20 martie, in Club Control, de la orele 21:30. Is convins ca vine si Chick la concertul asta. S-ar putea chiar sa si-l anuleze pe al lui!

thanks Micke for photo!

 

1 Comment

Comments are closed.