Proiecții Anim’est 2011 la Oradea

Lazy Corner și Asociația Culturală D’ART aduc și anul acesta la Oradea selecția oficială de animații ale unuia dintre cele mai importante festivaluri de film de animaţie din Europa Centrală şi de Est, Anim’est! Mai precis este vorba despre selecția ediției 2011, a 6-a a festivalului și care a avut loc anul trecut în Octombrie.

Și pentru că data trecută sala Casei de Cultură a Municipiului s-a dovedit neîncăpătoare, anul acesta vor exista 2 proiecții. Ambele în aceeași zi, Vineri 27 Ianuarie, de la 17:30 și 20:00. Biletul costă 10 lei și poate fi achiziționat în avans din localurile Lazy Corner (Delavrancea colț cu Doja), Yellow Submarine și Podz (pe Vasile Alecsandri).

MuzicaDeVest.ro vă oferă 2 invitații, la oricare dintre cele 2 sesiuni de proiecții. Tot ceea ce trebuie să faceți este să doriți să mergeți 🙂 Lăsați un comentariu folosind o adresă de mail validă și noi o să vă contactăm pentru a stabili detaliile. Primii veniți, primii serviți!

Pentru alte informații și întrebări, vă recomand eventul de pe Facebook

Și ca să vă deschidem apetitul, mai jos puteți urmări animația care a câștiga premiul pentru cel mai bun videoclip. E vorba despre “I Say Fever”, realizat de Stefan Nadelman pentru Ramona Falls

10 Comments

Comments are closed.