Ad Hoc – Hibernal

Maine, 22 Decembrie, începând cu ora 21:00, menestrelii din trupa orădeană AD HOC vor susține la Moszkva Cafe din Oradea (Str. Moscovei nr. 8) un spectacol special de iarnă.

În afară de muzica de proveniență medievală cu care ne-au obișnuit deja, cei 7 trubaduri au pregătit o serie de surprize pe care le vor dezvălui doar în seara spectacolului. Eu stiu despre ce e vorba si va asigur ca o sa fie frumos 🙂

Spectacolul se numeste “Hibernal” și e construit pentru a încheia un an plin, pentru a ne usura trecerea în sezonul sărbătorilor de iarnă si pentru a ne pregăti de un nou an, în spiritul tradițional, medieval dar în manieră nouă pe care îl promovează trupa AD HOC.

Anul 2011 a fost un an plin de activitate pentru AD HOC. După primele concerte în formula nouă de 7 instrumentisti, trubadurii au avut onoarea de a concerta în turneul national de Saint Patrick’s Day alături de trupa irlandeză CORAS. După noi modificări care au adus transformarea concertului AD HOC într-un veritabil spectacol medieval, se impunea prezența pe scenele festivalurilor medievale din tară, ceea ce s-a si întâmplat pe parcursul întregii veri.

Biletul de intrare costa 10 Lei. Facebook event aici