Kumm se întorc ei la Oradea…

Te-ai întrebat vreodată unde se duce mâncărimea când o scarpini? What about where do broken hearts go? Dacă la prima întrebare nu cred că se bagă, la a doua e posibil ca băieții de la Kumm să aibă o explicație. În aceste condiții, grupul vocal instrumental amintit, o să organizeze o deplasare la Oradea în vederea unei sesiuni de comunicări științifice. Întălnirea o să aibă loc la Moszkva Cafe în data de 5 Noiembrie, de la ora 21:00. Așa cum ne-au obișnuit, nu se știe exact când vor termina.

De la Oradea, baieții de la Kumm vor pleca spre Iași și Suceava, ei fiind într-un turneu de promovare, “Where do broken hearts go?” pe numele lui, a noului single Eskimo!

Biletul costă 15 lei și poate fi achiziționat în avans de la Moszkva Cafe sau în seara concertului. Noi o să dăm 2 bilete gratuite dacă răspundeți la următoarea întrebare: câte concerte a susținut Kumm în Oradea în ultimii 3 ani?* Primii 2 care răspund corect, vor primi câte un bilet.

Alte bilete se mai pot câștiga de la Bogdan și de la Laurențiu. Facebook event aici Dar până la Eskimo, vă recomand o altă piesă de pe noul album – sperăm să aflăm Sâmbătă când se lansează – Foul Play

* Folosește butonul de search din sidebar-ul de pe home page

Later Update
Raspunsul corect este 2. Adica pe 22 Octombrie 2010 si pe 9 Aprilie 2011. Cel din BM a fost in Noiembrie 2008. Castigatorii sunt Bogdan Pater si Gabi Burllau si vom fi foarte bucurosi sa le publicam opiniile post-concert 😀