Celelalte Cuvinte – 30 de ani

Vineri, 4 Noiembrie, orădenii de la Celelalte Cuvinte încep la Oradea (în club Blue Monday) turneul “Celelalte Cuvinte – 30 de ani“.

Celelalte Cuvinte

După 30 de ani de scenă, trupa Celelalte Cuvinte are mai multă poftă de a cânta ca niciodată. Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu se pregătesc deja de săptămâni pentru turneul aniversar.
Turneul cuprinde 12 oraşe din întreaga ţară, dar debutează, după cum e firesc, “acasă”, la Oradea.
Li s-a propus de multe ori să se mute în Capitală sau în alte oraşe, li s-a promis că vor avea multe avantaje dacă o fac. Nu au acceptat. Casa lor este Oradea.

În afară de Oradea, turneul cuprinde alte 11 orașe:

5 noiembrie, Cluj Napoca – Irish Music Pub
9 noiembrie, Sibiu – Vintage Pub
10 noiembrie, Timişoara – Setup
11 noiembrie, Reşiţa – Rock Cafe
18 noiembrie, Constanţa – Heaven’s Hell
19 noiembrie, Galaţi – Zodiar
25 noiembrie, Buzău – Cafeneaua Artiştilor
26 noiembrie, Iaşi – Club Hand
2 decembrie, Braşov – Centrul Cultural Reduta
3 decembrie, Târgovişte – La Scriitori
8 decembrie, Bucuresti – Sala Palatului.

Biletele pot fi achiziţionate în avans de la sediul Radio Transilvania (Bd. Dacia 103, telefon 0359401915) Preţul unui bilet este de 20 de lei.

MuzicaDeVest.ro vă oferă 2 bilete dar pentru asta trebuie, așa cum v-am obișnuit, să treceți print-o probă de foc. Așa am văzut că se spune pe la TV și Radio 🙂

Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă gândiți bine-bine dacă vreți să mergeți la concert și dacă vreți cu adevărat să mergeți, trebuie să lăsați un comentariu la acest articol și să ne spuneți ceva interesant (când i-ați ascultat prima oară, cum te-ai întâlnit cu unul dintre băieți la coadă la lapte sau la plătit întreținerea, chestii d’astea) legat de trupa Celelalte Cuvinte. Noi vom alege 2 câștigători pe care-i vom contacta pentru a stabili detaliile.

Dacă nu vreți să le luați de la noi, puteți câștiga de la Orădeanul sau de la Lilișor. Puteți participa la toate cele 3 semi-concursuri dar doar un bilet veți câștiga

Later Edit
Cele doua bilete merg la Cristina si la Nicu.