Concert Quimby în Oradea

QuimbyPe lângă concertele din cadrul festivalului Toamna Orădeană, acest week-end oferă orădenilor o premieră importantă dpdv muzical. Cel puțin pentru vorbitorii de limba maghiară 🙂

Pentru prima oară în Oradea, trupa Quimby susține Sâmbătă un concert la Moara Veche, în spatele cetății, adică pe strada Miron Costin nr. 6.

Poate nu este un loc la îndemâna multora dar am înțeles că e cel mai OK din toate cele care erau disponibile. Ca să vedeți exact poziționarea pe hartă, click aici!

Până Sâmbătă puteți achiziționa bilete de la barul din Moszkva Cafe (str. Moscovei nr.8) la prețul de 25 lei. În ziua concertului, biletele se vor putea cumpăra de la intrare dar vor costa 30 lei.

Trupa Quimby se află pe scena rock-alternative din Ungaria încă de la începutul anilor ’90 și au până acum 13 albume. Pentru comunitatea maghiară din Oradea, acest concert este un eveniment important, trupa fiind foarte bine primită, acest lucru fiind confirmat și de cele aproximativ 250 de bilete vândute până în acest moment