“R.O.G.V.A.I.V. – sound sculpture” la Gala Traficantului de Cultură Internațional

Așa cum am obișnuit, MuzicaDeVest organizează, se implică în sau doar promovează evenimente incomode, evenimente care sunt altceva, care oferă o alternativă la ceea servim zilnic prin toate canalele de comunicare. Vrem să arătăm că se există și altceva în afară de concertele gratuite cu HiQisme, mici și bere.

De aceea, când am auzit de Gala Traficantului de Cultură Internațional sau mai exact de ceea ce își propune acest eveniment, am zis că trebuie să ne implicăm într-un fel sau altul.

GTCI este un eveniment cultural care are ca scop promovarea producţiilor experimentale, intr-un efort de a face ca si Oradea sa devina vizibila in sfera internationala a artelor si a circuitului cultural!

Și doar asta facem și noi prin evenimentele pe care le organizăm de vreo 2 ani. Și dacă tot veni vorba, în toamna asta avem 2 acțiuni 😉 Dar toate la timpul potrivit!

Gala Traficantului de Cultură Internațional începe Sâmbătă, 24 Septembrie la ora 17:00 și se vor încheia Duminică la ora 18:00. Adică 24 de ore de muzică, teatru, film, expoziții foto și lansări de carte. 24 de ore de producții audio-vizuale experimentale! Toate acestea vor avea loc la Moszkva Cafe, singurul local din Oradea în care chiar se întâmplă ceva dpdv cultural.

Am vrut să ne implicăm în acest proiect nu doar prin simpla promovare ci să facem ceva concret. R.O.G.V.A.I.V.  – sound sculpture este momentul MuzicaDeVest, va dura 30 de minute și va începe la ora 22:00. Si o a doua reprezentatie, duminica, 25 septembrie de la orele 15. Live Performance

R.O.G.V.A.I.V. este radiograma electrică a clipei, decompunerea sonora a “muzicii”, sound-sculpture improvizat 100% generat de electronic devices, sunet legat la ochi şi destupat auditiv, experienţă individuală sonoră la nivel minimal ostentativ, secunda redundantă a unei efemeride dintr-un ciclu infinit repetativ, taxidermie sonoră.

Demo by R.O.G.V.A.I.V.

Întreg programul este disponibil aici și sperăm să fie cât mai multă lume. Pentru cititorii noștri din alte orașe, știm că sunteți câțiva, nu mulți dar buni :), îi invităm pe Facebook sau pe Twitter pentru updateuri în real time.

O să fie fain!