Concert Grimus la Oradea

Ne-ar face plăcere să anunţăm concerte şi din alte baruri, cluburi sau chiar săli de cultură de la oraşele şi satele din Vestul ţării dar nu prea se întâmplă mare lucru. Aşa că tot despre un concert din Moszkva Cafe o să scriu în continuare.

Mi-a tot ieşit în cale trupa Grimus în sensul că-i vedeam prin tot felul de line-up-uri (Peninsula din 2010, de exemplu) însă până acum nu am fost curios să merg la un concert de-al lor sau să ascult ceva de la ei. Sau poate i-am auzit pe la ceva post de radio dar nu ştiam despre cine e vorba.

Sound-ul trupei este unul actual însă nu rezonez prea bine cu el. Chestie de gusturi, nu altceva. Poate altfel vor sta lucrurile la concert. Sau după. Puteţi să-i “testaţi” şi voi, trupa oferă gratuit pe siteul lor câteva piese. Îi mai găsiţi şi pe Facebook sau dacă sunteţi din Oradea ori aveţi drum pe aici în data de 5 August, îi puteţi vedea şi asculta live la Moszkva Cafe (Str. Moscovei nr. 8). Concertul va începe la ora 21:00 iar biletul de intrare costă 10 lei!