Concurs de chitară clasică

Vineri, 8 Aprilie, cu începere de la ora 17, în Capela Mare a Universităţii Emanuel din Oradea, va avea loc un concurs de chitară clasică.

Pot participa concurenţi cu vârsta cuprinsă între 13 şi 20 de ani. Concurenţii vor prezenta două piese la alegere, dar care să nu depăşească 7 minute exclusiv timpul de pregătire şi prezentarea pieselor.

Înscrierile se fac până în data de 4 Aprilie, prin email la următoarea adresă ioansabau_78 @ yahoo . com Participarea nu presupune nici un tarif de înscriere. Concursul se va desfăşura cu spectatori. Intrarea este liberă.

Premiile sunt oferite de Hora S.A. Reghin şi constau în 3 chitări: Regun ce valorează 1.200 lei pentru locul I, Cristal în valoare de 600 lei pentru locul II şi SM 40 pentru locul III în valoare de 300 lei. De asemenea, se oferă şi un premiu special

Dacă sunt doritori din afara localităţii dar problema cazării îi împiedică să participe, acest lucru se poate rezolva dacă veţi lua legătura cu Dl. conf. univ. dr. Marius David Cruceru prin email la marius . cruceru @ gmail . com