MASH UP DI PLACE! cu DUBASE şi K-LU

Mâine (sau azi, depinde când citiţi acest text) cu începere de la ora 22:00, DUBASE şi K-LU vă aşteaptă în Juice Coffehouse and Loungebar (Str. Vasile Alecsandri 13-15) pentru MASH UP DI PLACE! 😀

E un eveniment puţin diferit de cele la care noi mergem în mod normalal însă nu e pentru prima oară când vă recomandăm astfel de lucruri. Şi o facem deoarece noi credem că e posibil să vă placă, evident şi nouă ne place ce am auzit, dar şi pentru că varietatea e un lucru bun.

Despre DUBASE, adică Sebastian Bora, nu cred că trebuie să vă povestesc prea multe, fiind un DJ foarte cunoscut în Oradea. Iar de K-LU, din păcate, nu ştiu nimic deoarece, aşa cum sper că am dat de înţeles, nu sunt la curent cu ceea ce se întâmplă în zona electro. Sunt unele lucri care-mi plac şi acestea ajung la mine prin recomandări de la prieteni care mă cunosc şi intuiesc într-o oarecare măsură ce mi-ar plăcea. La fel cum fac şi eu acum, recomandându-vă acest eveniment.

Şi spun din păcate deoarece, dacă veţi urmări clipul de mai jos, veţi vedea că Alin Constantin (K-LU) face nişte lucruri foarte tari 😉

Alin Constantin s-a născut la Hunedoara, dar s-a mutat la Timişoara în 2002. A început să cocheteze cu muzica încă din oraşul natal, ca solist vocal într-o formaţie de hardcore. Numele trupei era „Ză Ics”. După un an de experienţă pe tărâmul rockului s-a lăsat, dar pasiunea pentru muzică a rămas. Mai mult, a devenit curios ce înseamnă mixatul.

Facebook Event

1 Comment

Comments are closed.