“LUCRUL” bine facut, de cu seara se cunoaste

Hmmm…si se apropia 8 Decembrie…insa, de data asta fara Lennon si Morrison…emisiunea fusese stabilita de citeva luni deja cu George, de cind devenise o certitudine ca “LUCRUL” (A DOLOG  –  pt vorbitorii de maghiara) se va produce/intimpla si la Oradea.

Site-ul pe care-l lecturati a comis un nou act de cultura. Din nou vin altii pe la noi…Cluj, Timisoara, Alba etc. Baieti, vedeti ca vom deveni dependenti daca o tineti tot asa!

Aflati amanunte de culise si multe “lucruri” care va vor lovi sonor ca o bila de energie liber – consimtita si umpluta si cu o doza de avantgardism plesnind de compactitate. De data asta nu au fost afise prin oras insa flyerele ingenios distribuite si-au facut efectul.

Era prima zi a unei saptamini, din care daca ar fi multe pe an chiar ca mi-ar fi rusine stiind ca multi nu-si pot permite “lucruri” de strict necesar, in timp ce altii nici nu stiu cum si cu cit li se mai umfla conturile bancare… Graba nu strica Garba(rek)…insa nici sa intirzii 1 ora cum au facut LAIBACH nu prea se cade…4 seri cu trairi total diferite, senzatii solar-saltimbance aproape “insulare”, cu deosebirea ca scenele au fost in 3 orase si nu la 300 de m una de alta…

Trinta placuta post-Mikulas si pre-live! De fapt, infuzia v-o faceti cind va cade bine…