iordache şi Sorin Romanescu la Oradea

După cum ştiţi, Miercuri la Oradea a fost cea de a 12-a ediţie a concertului “Jazz de Crăciun“, eveniment organizat anul acesta de MuzicaDeVest.ro

iordache şi Sorin Romanescu au cântat în deschiderea nordicilor de la The Thing, iordache fiind ales de orădeni pentru a cânta la acest eveniment. Întreg evenimentul a fost filmat de cei de la Cris TV dar până vom primi materialul, vă propun să urmăriţi o secvenţă video filmată de noi cu iordache şi Romanescu. Despre The Thing şi întregul eveniment, într-un articol viitor.

Vă reamintesc că iordache se pregăteşte să înregistreze un nou album însă pentru asta are nevoie de ajutorul nostru. Din păcate e destul de dificil, de costisitor pentru artiştii români care au ales să nu cânte despre ler sau să-şi roage mama an de an să le împodobească bradul, să scoată materiale noi şi atunci suntem nevoiţi să ne mulţumim doar cu rarele concerte pe care aceştia le au.

Nu am toti banii necesari pentru asta. asa ca, daca doriti sa contribuiti la producerea urmatorului meu album si v-ar placea sa-l aveti, m-am gandit la acest plan care v-ar putea interesa:

– donati echivalentul a 10 euro (sau mai mult, daca doriti) in contul RO48INGB0000999900630935 (ING Bank Bucuresti, Sos. Kiseleff nr.11-13, sect.1, cod SWIFT: INGROBU) la orice agentie ING Bank sau 10 euro + taxele de transfer spre ING la orice alta banca. Scrieti va rog adresa de email si adresa postala la detalii de plata.

– daca nu aveti un cont bancar, trimiteti echivalentul a 10 euro + taxe prin mandat postal pe adresa Mihai Iordache, Intrarea Movilitei nr.5, sector 1, Bucuresti, CP 013293. trimiteti va rog un email, pentru ca sa va pot confirma primirea.

– puteti dona 10 euro (14 dolari) – sau mai mult – si prin Paypal daca aveti cont acolo.

În concluzie, dacă v-a plăcut concertul pe care iordache l-a susţinut Miercuri la Filarmonica Oradea, poate n-ar fi rău să-l ajutaţi. Doar e Crăciunul! 🙂