Saxofoane, palinca si Filarmonica!

Pfuuu, se arata o saptamana muzicala tare de tot in Oradea si in jurul ei. Doua evenimente, unul la Debrecen, altul la Oradea. In zile consecutive. Cu nordici. Suflatori si nu numai.

E vorba de Jan Garbarek Group feat Trilok Gurtu la Kölcsey Convention Center, Grand Hall, de la orele 19.00 (ora HU) in Debrecen. In data de 7 decembrie. Marti. Pretul biletelor 5900 si 6900 HUF (90, respectiv 110 RON).

8 decembrie, miercuri,  Filarmonica Oradea, The Thing. In deschidere iordache & Sorin Romanescu cu proiectul lor “Three’s a crowd”. Pret bilet 25 RON (in ziua evenimentului 30 RON).

Trei abordari total diferite ale unei singuri certitudini: urechile is mai mult decat un accesoriu al plumbului de pe gat.

Faceti-va un cadou de Sarbatori si mergeti la toate. Merita, asa condens de evenimente rar prin zona. Si nu va temeti de “free”! E doar sunet, ca doar copilul vostru nu plange in armonii!

2 Comments

  1. Attila

    Io pun o lopata peste ce ai sugerat tu : in 9 dec – CIRQUE de SOLEIL – Saltimbanco, si daca tot voi fi la Bp,ma reintilnesc pe A38 cu culticii de 30 de anisori din Ljubljana nemteaska : LAIBACH de luxe ! Dobrzse Dzseordzse ?

Comments are closed.