Concert Yesterdays la Oradea

We can’t find words to express this feeling…our song made it to the TOP 20 of Marino De Silva’s Jimi Hendrix CD Contest…from more than 6.000 great contributions to be in the best 20 is more than a honour for the band

Chiar dacă nu vă prea regăsiţi în zona rock-ului progresiv, informaţia de mai sus ar trebui să vă convingă să veniţi în data de 12 Noiembrie la Queen’s Music Pub pentru concertul clujenilor de la Yesterdays.

Pentru mine este o ocazie foarte bună să-l revăd şi să-l reascult pe Csergő Domokos pe care-l ştiu de când era responsabil cu percuţia în trupa Urma, prestaţia lui fiind cea care mi-a atras atenţia asupra acestei formaţii.

Concertul va începe la ora 21:00 iar intrare este liberă!

10 Comments

 1. Stanjenel

  Efectul de chitara de la sfarsitul piesei mi-a amintit de un fragment dintr-o piesa de la Yes care imi place foarte mult, “The gates of delirium” se numeste, din albumul “Relayer”
  Puteti auzi la ce ma refer aici
  youtube.com/watch?v=R4eSbge6UN4&feature=related
  mai exact din minutul 5:08

 2. Stanjenel

  Si daca tot am trecut pe acolo, n-am putut sa nu ascult, pana acum de 3 ori la rand acel fragment iar acum a doua oara “And you and I ” din albumul “Close to the edge”. O minunatie, o adevarata muzica Dumnezeiasca.

 3. Julcsi

  A fost super fain ieri la Queen’s… cu un public super PASIV… a fost progresiv, piesele de pe albumul 2. sunt extraordinare abia astept sa-mi cumpar una. Maine ma duc si la concertul din Cluj… va veni si flautistul lor din Budapesta.

 4. Ciprian

  Nu-mi dau seama daca “A fost super fain ieri la Queen’s” e scris la misto. As vrea sa fie.

  Si da, normal ca a fost un public super pasiv deoarece nu ai cum sa tii un concert in acele conditii. Pentru mine fost primul si foarte probabil va fi ultimul concert tinut in Queen’s. Poate doar cei de la primele 2 mese de langa “scena” sa fi auzit ceva. Eu am auzit doar halbe ciocnite, furculite si cutite lovite in farfurii si o harmalaie in toata regula.

  Daca nu s-ar servi mancare, daca bancile ar fi inlocuite de scaune astfel incat sa nu fie omul nevoit sa stea cu spatele la scena (proiectorul ala e degeaba iar sa stai cu gatul sucit nu e o solutie), daca ar exista mai multi chelneri astfel incat sa nu astepti juma’ de ora o bere si daca s-ar pune niste boxe si pe la jumatatea salii, poate ca ar deveni o locatie buna si pentru concerte.

Comments are closed.