Concert Lajkó Félix la Oradea

Concert Lajkó Félix la OradeaDacă la festivalul Peninsula nu l-am putut urmări în tihnă pe Lajkó Félix, sunt convins că pe 30 Septembrie, joi,  la Moszkva Caffe, o voi putea face.

“Eu nu vreau sa compun slagare ci prin intermediul muzicii sa exprim ceea ce gindesc despre lume. Vreau sa ma pun la incercare, sa compun o lucrare – mai scurta sau mai lunga (chiar de o ora) – pentru vioara solo, in care cu ajutorul limbajului muzical sa spun o poveste. Sint unii care considera ca am daunat muzicii populare, introducind motive si teme acolo unde nu ar fi fost cazul.”

spunea Lajkó Félix într-un interviu acordat prietenului Daika Atilla

Concertul va începe la ora 21 iar un bilet costă 25 de lei şi poate fi achiziţionat zilnic de la Mozskva Caffe (vis-a-vis de Filarmonica). Lajkó Félix va interpreta piese de pe albumul “Din tufiş”, considerat printre cele mai bine vândute albume de world music. Acest album a fost înregistrat în pădure 🙂

4 Comments

  1. Stanjenel

    Multumesc.
    Bine, nu e ciudat dar nu stiam cum sa-i spun ca sa va dati seama la care ma refer si sa nu fiu nevoita sa le enumar pe celelalte la care nu ma refer 🙂 .

Comments are closed.