Update line-up Peninsula – Félsziget 2010

Nu ştiu ce să spun despre festivalul Peninsula din acest an. Când am scris ultimul articol eram uşor dezamăgit de line-up-ul confirmat până în acel moment. Apoi am aflat că va cânta şi Puya iar dezamăgirea a fost maximă. Azi am primit un comunicat de presă cu noi confirmări şi m-am mai relaxat.

Ştiu că e un festival ce aduce la un loc mai multe genuri muzicale dar nu poţi să pui în acelaşi line-up Puya şi cu Tankcsapda, Lajkó Félix sau Harry Tavitian & Cserey Csaba. E împotriva firii. Să avem pardon dar consumatorul de Puya şi alte unicelulare din aceeşi categorie nu poate co-exista în acelaşi habitat chiar şi pentru puţin timp.

26 August 27 August 28 August 29 August
Ska-P The Rasmus Europe Korn
Babylon Circus Fedde Le Grand Tricky Above & Beyond
Sub Focus & MC ID Parov Stelar Band Hernan Cattaneo Tankcsapda
Pannonia Allstars Ska Orchestra Quimby Noisia Zdob şi Zdub
Deák Bill Blues Band Charlie Omega Che Sudaka
Lajkó Félix & Band Compact Phoenix Belga
Duo Harry Tavitian & Cserey Csaba Kiscsillag Anima Sound System Puya
Kumm Pokolgép Magna Cum Laude Mike Godoroja & Blue Spirit feat. Marius Mihalache
Şuie Paparude Irie Maffia Magashegyi Underground
Spitalul de urgenţă Sarmalele Reci
Grimus
Gojira

Later Update – Line Up Peninsula 2010 Final

7 Comments

  1. George Staicu

    pentru ce isi propune festivalul asta, adica sa fie unul popular, line-up-ul este bun, va aduna oameni, eu zic ca mai multi decat la editia precedenta, diversitatea e mai mare 😉

  2. Stanjenel

    Lasa mai, sa nu ne plangem ca-i criza. Si-apoi, cine stie, fanii Puya o sa mai asculte si Marius Mihalache si se mai lipeste ceva si de ei. Eu mi-am luat abonament astazi, pe ultima suta de metri si o spun cu mana pe inima ca am facut-o in primul rand pentru formatiile romanesti si pentru festival in sine, care e singurul de asemenea anvergura din Ardeal. De noi depinde ce trupe vor veni in anii urmatori. Abia astept sa-i vad si pe Kumm si pe Grimus si pe Marius Mihalache si…si imi pare foarte rau ca anul acesta nu vin si cei de la Luna Amara. Asa, si pana la urma ai ascultat Grimus ?

Comments are closed.