Festival Peninsula/Felsziget 2010 – Line-up

Later Update – Line Up Peninsula 2010 Final

Cel puţin până în acest moment nu prea vom avea concerte pe aceeaşi lungime de undă cu noi însă lineup-ul festivalului Peninsula/Felsziget 2010 nu este finalizat. Din păcate ediţia din acest an pune accentul pe muzica de club, celelalte genuri muzicale fiind slab reprezentate.

Dacă prelungirea cu o zi a festivalului şi preţul destul de mic al biletelor e o surpriză plăcută, să sperăm că vom avea parte de suprize şi vis-a-vis de formaţiile care vor evolua.

Am decis că nu e de ajuns să înfruntăm criza economică şi să organizăm festivalul, ci e foarte important pentru noi să avem preţuri pe care vizitatorii şi le pot permite, având în vedere că este vorba de distracţia lor favorită pe timp de vară. În plus, pentru a îndulci ofeta şi mai mult anul acesta avem o zi în plus de concerte şi distracţie, şi anume ziua de Joi, 26 August.

directorul Festivalului Peninsula, Bodor Laszlo.

Festivalul se desfăşoară în perioada 26-29 August şi până pe data de 20 Iunie biletele se pot procura la preţul de 179 de lei pentru toate cele 4 zile şi 80 de lei pentru o singură zi. După data de 20 Iunie si pana pe 25 August, preţul unui abonament este de 199 de lei iar din 26 August va costa 240 de lei si 100 de lei pentru o singura zi. Biletele se pot cumpăra, la fel ca şi la ediţia precendentă, prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Cărtureşti şi Humanitas)

Lineup-ul festivalului Peninsula/Felsziget 2010 confirmat în acest moment este:

26 August: Ska-P, Babylon Circus, Sub Focus & MC I.D.
27 August: The Rasmus, Fedde Le Grand
28 August: Europe, Tricky, Hernan Cattaneo, Noisia
29 August: Korn, Above & Beyond

Eu voi încerca să ajung în August la Târgu Mureş chiar dacă numai pentru Tricky 😉

5 Comments

 1. Stanjenel

  N-am mai auzit pana acum de Tricky. Nu suna rau. E interesant si Sub Focus. Nu uita, daca vi, neaparat sa-ti aduci si zarurile 🙂

  1. Ciprian Alexei

   Salut Andrei,

   Vezi pe mersultrenurilor.ro ce curse ai din Braila la Tirgu Mures. Locatia e fix in Tg Mures, pe malul Mureşului, lângă Complexul Weekend. E un oras mic, n-ai sa te ratacesti 🙂

Comments are closed.