Cele două feţe ale gloriei – AC/DC biografie completă

Editura Aquila din Oradea a publicat în prag de concert AC/DC o biografie completă a trupei scrisă de Paul Stenning: Cele două feţe ale gloriei!

Two Sides To Every Glory - AC/DC“Cele doua fetei ale gloriei” este un binemeritat semn de respect pentru tot ce a realizat si a creat AC/DC . Este intreaga poveste a formatiei. Incepe de colo unde nici o alta lucrare nu a indraznit sa patrunda, in mahalalele orasului Glasgow si in miezul copilariei fratilot Young. Continua cu adolosescenta tulbure a lui Bon si apoi cu reunirea pe care le-a rezervat-o destinul si care a dat nastere subiectului de fata.

Insotita de interviuri ale celor care au cunoscut cel mai bine membrii formatiei si de componenta trecuta si prezenta a grupului, aceasta ar putea fi Bilbia fanilor AC/DC si insotitorul ideal al teancurilor de albume puratand simbolul fulgerului. Acesta este rockul, acesta este curentul electric al formatiei AC/DC:

You wanna see me do my thing
All you gotta is plug me into high
High voltage rock’n roll

Ieri am participat la întâlnirea Schimb De Cărţi de la Oradea unde am împărţit gratuit 10 exemplare. De data asta s-a întâmplat să fie mai mulţi participanţi decât în alte luni şi nu le-am putut oferi tuturor participanţilor. Nu le-am împărţit după un criteriu anume, i-am lăsat pe participanţii la întâlnire să decidă.

Ştiţi un biker căruia să nu-i placă AC/DC? Nici noi. Diana fiind şi ea o mare fană şi taman primind de ziua ei un bilet la concertul din 16 Mai, a fost din start “calificată” pentru un exemplar din “Two Sides To Every Glory“! Dintre ceilalţi aş vrea să-i amintesc pe: Alina, Mihai, Ioana şi Lilişor. Au mai fost şi alţii însă nu au încă un blog şi nici activi în reţelele sociale online nu sunt.

Editura Aquila ne-a promis şi câteva exemplare pe care să le oferim cititorilor noştri sau celor care ne urmăresc pe Twitter dar până când îşi vor respecta promisiunea vă invitam la prietenul nostru Chinezu ca să-i luaţi toate cărţile puse la bătaie într-un concurs foarte interesant.

2 Comments

Comments are closed.