Festivalul Peninsula 2010

Unii dintre noi vor merge şi anul acesta la Târgu Mureş pentru Festivalul Peninsula. Cea de a VIII-a ediţie se va desfăşura în perioada 26-29 August lângă complexul Weekend din Tg. Mureş şi în plus faţă de anul trecut vom avea o a 4-a scenă. Pe această nouă scenă vor susţine concerte formaţii din România şi Ungaria.

Ne bucurăm să putem anunţa că festivalul are loc anul acesta, în ciuda dificultăţilor financiare cu care s-au confruntat firmele româneşti în ultimele 12 luni. Pentru ediţia din luna august vom încerca să menţinem nivelul de anul trecut, atât în ceea ce priveşte diversitatea evenimentelor non-muzicale cât şi intensitatea concertelor, deoarece obiectivul nostru principal este să oferim tuturor vizitatorilor un festival de calitate

Declară Bodor Laszlo, directorul Festivalului Peninsula, într-un comunicat de presă.

La ediţia de anul trecut au au fost 58.000 vizitatori iar bugetul a fost de 1.2 milioane €. Încă nu ştim line-up-ul din acest an dar de îndată ce-l vom afla, o să-l publicăm.

Până atunci puteţi revedea câteva clipuri de la ediţia de anul trecut şi evident puteţi citi cum o fo’. Capul de afiş a ediţiei precedente a fost trupa Nine Inch Nails iar o cronică a concertului puteţi citi aici.

Later Update – Line Up Peninsula 2010 Final