Hendrix, Gabriel & Kossoff la Melatonina

In a treia zi de luni din a treia luna, din triumviratul profesoral i-a venit rindul d-lui Dumitru Chifiriuc. Insa tenta nu a fost deloc feminista. Intilnire impartita in doua, prima parte avind si ea tot doua incursiuni. Prospetimi 2010: HENDRIX si PETER GABRIEL.
O lume necunoscuta a Vailor de pe Neptun, pe care o plasam in timp intre aparitia din `68 a “ELECTRIC LADYLAND”-ului si inaugurarea din `70 a studioului Electric Lady din Greenwich. Acolo s-a inceput ambitiosul proiect “First rays of the new rising Sun“, ce urma sa fie concretizat intr-un disc dublu. O esenta de 60 de minute, aparuta doar de citeva zile a celui ce compune blues pe Venus.

Prelucrarea  CREAM  “Sunshine of your love“(dedicata lui JIMI) imi serveste pasa de legatura spre albumul integral de prelucrari al Guru-ului fost in Genesis. Un disc unicat si conceptual! Si – atentie!- toti cei “acoperiti” i-au promis revansa! Un album foarte personal, fara tobe si chitara, dar cu compozitorul JOHN METCALFE, ing de sunet TCHAD BLAKE si producatorul BOB EZRIN prin zona…

Finalul nu a fost o revansa, ci o promisiune tinuta si o dorinta veche a invitatului: FREE. Libertate blues-rock.Si o comemorare: 34 de ani de cind a “plecat”  PAUL “KOS” KOSSOFF…R.I.P.
BLACK CAT BONES, BACK STREET CRAWLER, FICKLE PICKLE iar botezul facut de ALEXIS KORNER pentru cei ce acaparau serile de luni la MARQUEE. Totul e rotund.
All right now.