Henry Rollins si Ten Years After in Budapesta

Doua evenimente vreau sa semnalez. Unul pentru sfarsitul asta de saptamana, celalat care se va regasi si la Bucuresti in 22 februarie. Este vorba despre Henry Rollins si Ten Years After.

Henry Rollins, nu va canta, va vorbi. Va las sa urmariti un material video. Nu l-am agreat niciodata foarte mult nici ca muzician, cu atat mai putin ca si orator.

Va fi prezent pe scena vaporului A38, in Budapesta, sambata 7 februarie, de la orele 20:30. Pretul biletului e mai mult decat de un simt.

Un al doilea show, va fi al dinozaurilor de la Ten Years After. Ei vor fi prezenti pe aceeasi scena, miercuri, 10 februarie de la orele 20. Nici dupa ei nu am fost nebun, poate si din pricina cvasi ubicuitatii slagarului ” In the army now”, pe care l-as categorisi in cel mai bun caz o sincopa in cariera lor. Dar nu pot sa uit discurile “Unded” si “Sssh” si faptul ca au fost la Woodstock. No, nu poti sa le ai pe toate. Nu i-am urmarit de ceva vreme, dar banuiesc ca traiesc multumita vechilor fani. Ceea ce e demn de toata admiratia.

Si un material video mai putin cunoscut de la inceputurile lor:

3 Comments

  1. gabi b.

    “In the army now” o canta pe vremuri Status Quo, cred.

    Apropo de concerte, stii cumva de ce nu sunt in zona concerte cu trupe care-s la moda prin State sau Englitera? E vreun motiv ca totul se termina la Paris? Ma refer la titulaturi nu neaparat legendare ci la rock din asta mai de nisa gen Flaming Lips, Sonic Youth, Yo La Tengo, etc. mai ales ca fiecare au material nou aparut in 2009. Sau de ce nu, David Sylvian ori Tindersticks ca doar au fani cel putin cati are Henry Rollins.

    Sa nu-mi spui ca-i vorba de bani!

  2. George Staicu

    Da, gabi, mea culpa is un bou si ma dau cu capu de pereti referitor la confuzia care am facut-o; o sa facem si o dezbatere publica aici pe site in zilele urmatoare referitor la a doua problema. Nu ca ar rezolva ceva, doar de dragu’ dezbaterii

Comments are closed.