Și Emilio nu mai vine, revine Balázs Elemér Group cu noul disc

Emilio? De zile întregi încercăm să-l contactăm, dar în zadar. Prietenii declară că i-a sosit prietena din străinătate, motiv pentru care nu-şi poate sacrifica weekendul. Dar poate că aceste ştiri sunt doar zvonuri. Un alt motiv, presupunem, poate fi onorariul modest, oferit de noi. Dar ceea ce este sigur, că nu-l putem contacta! WTF is Emilio, anyway?

Azi a trebuit să decidem. Fanii jazzului îl aşteaptau pe Emilio. Doar n-o să închidem Jazzlandul din cauza lui, şi să ignorăm mai marii jazzului ca Szakcsi Lakatos Béla şi alţi interpreţi de renume mondial. Nu vrem să ne simţim jigniţi sau să producem dezamăgire spectatorilor orădeni şi artiştilor maghiari. Jazzlandul îşi va deschide porţile din nou.

Mult aşteptatul concert Emilio deja şi-a pierdut actualitatea pentru că ne-a ignorant. Pe Emilio l-am cunoscut personal la ziua de naştere a lui Balázs Elemér. Ascultând muzica lui Emilio l-am invitat cu drag la deschiderea şirului de concerte jazz de anul nou organizat la Posticum. Dar promisiunea să ia parte la concert nu a fost onorată…(Rencsik Imre)

Din fericire prietenul nostru fidel, Balázs Elemér, ne-a sărit în ajutor: ca tradiţia jazzului să continue la Oradea în Jazzland. Până la urmă supărarea noastră s-a transformat în iubire  A început un Nou An. So:

Balázs Elemér Group, prezintă în premieră orădeană, ultimul album apărut în decembrie 2009, „Memories”

Emlékek (…) Öröm és bánat kíséri életünket (…)
Múlt nélkül nincs jövő.”
Balázs Elemér

Concertul va avea loc în data de 9 Ianuarie orele 19.00

Intrarea: 10 Lei

Balázs Elemér | tobă
Czibere József | percuţie
Balázs József | keyboard
Lamm Dávid | chitară
Soós Márton | contrabas

4 Comments

  1. gabi b.

    Din ce vad eu pe youtube Emilio ala e absolut penal! Nu stiu cine s-o si gandit sa-l cheme, bucurati-va ca n-o venit.

    Da, si La Multi Ani tuturor, multa dragoste, sanatate, voie buna si intelepciunea de-a discerne ce-i bun si ce-i rau in viata si-n muzica asta!

  2. Ramona,jud.MS.

    D-lor daca-mi permiteti sugestia de a fi pertinenti,nu rautaciosi.
    Felicitari, pentru recenziile muzicale si inspiratie la scris.

Comments are closed.