Jazz Concert de Craciun – Oradea

Duminica, 20 decembrie, în sala Casei de Cultura a Municipiului Oradea (fosta ARLUS), se va ține obișnuitul concert de Craciun, eveniment aflat la editia a XI-a, de la orele 19. Preț bilet 25 RON, se pot achiziționa de la caseria instituției. Locurile sunt limitate.

Initiativa apartine ARIA Production, programul incluzînd proiectul JAZZTODAY al lui JOE BALOGH. De data asta JAZZTODAY INTERNATIONAL. Cu un program aniversar de 5 ani de la înființare. Alături de Joe Balogh vor fi pe scena Bader Oliver la ghitara, Balázs József clape și Balázs Elemér baterie.

Bader Oliver Robert isi lanseaza discul Make Your Life Better

Și o perfomanță care mă surprinde și o salut pe această cale. Lansarea noului albumului al lui Báder Olivér RobertMake your life Better”, un album înregistrat în condiții deosebite în Budapesta cu compoziții 100% proprii, va avea loc tot aici. Dacă vă puteți da seama este al doilea disc de jazz pe care Oradea îl scoate. Corectați-mă în cazul în care greșesc.

De la orele 17:30, în capela de la Posticum puteți participa la un concert de colinde re-interpretate în manieră jazz, alături de Hajdu Klára voce si Balázs József -clape

Partenerii acestui eveniment Posticum-Jazzland, TTI România, King Art, Casa de Cultură a Municipiului Oradea.