Melatonina si KrautRock-ul

 

Am fost invitat in editia de saptamana asta a “Melatoninei” de Daika Attila.

Putine emotii inerente primei aparitii in aceasta emisiune.

Cu o introducere in ceea ce a insemnat Stockhausen pentru fenomenul “kraut”, puntea de legatura dintre el si miscarea muzicala sub acelasi nume, The Monks.
Am pregatit un playlist ce include pe langa cateva lucrari de mici dimenisiuni ale lui Karl Heinz Stockhausen, nume ca: Faust, Can, Cluster, Grobschnitt, Kraftwerk, Guru Guru. Piesele respective le puteti descarca de aici.

Am vorbit si despre One Day Without Google. A fost fain.

Emisiunea o puteti asculta mai jos. Enjoy it.

4 Comments

 1. gabi b.

  Ma bucur foarte mult de prezenta ta in cadrul Melatoninei.

  In ultimii ani exista o oarecare rutina in ceea ce priveste emisiunea, Attila a mai facut intromisiuni muzicale, uneori, care, dupa parerea mea, au o legatura doar partiala cu ideea primordiala ce a generat Melatonina.

  E un suflu proaspat, Melatonia are sanse sa revina, saptaminal, acolo unde ii era locul, in zona culturii de nisa, non-populare, plina de umanism si bun simt.

 2. George Staicu

  Gabi, inteleg ce zici, tocmai de aceea am prezentat si un subiect destul de delicat zic eu. Si totusi atat de generos. Sunt convins ca iese treaba faina cu oameni meseriasi, cam in orice domeniu.

 3. horcea

  Ti-am ascultat emisiunea. Edificatoare. Impresionant tremolo-ul vocii. Cum faci? Altii obtin asta cu efecte costisitoare :)Oricum felicitari

Comments are closed.