Aniversare MuzicadeVest 1an

Azi, MuzicadeVest.ro implineste un an. Un an in care ne-am depasit pe noi insine, un an din cincinal. E clar ca am facut mai multe decat ne-am realizat, nu?! STOOOP!

Am ascultat muzici bune live, drept e ca putine prin tara, cu o mentiune speciala editia Jazz&More Sibiu, am batut Europa pe la concerte si festivaluri, Ungaria, Austria, Finlanda, Slovenia. Si mai ales ne-am intalnit cu artistii, am avut ocazia sa vorbim personal cu ei. Da, si ei sunt oameni, multi dintre ei de o modestie si de un bun simt demne de propria valoare. O sa revin cu o retrospectiva la finele acestui an.

Nu vrem sa scriem bine, ne ferim de asta, vrem sa scriem ce ne zice muzica. Subiectiv, indiferent de formele ei.

Ce si-a propus muzicadevest inca de acum an? Sa ofere alternative spre un public care exista. Sa promoveze creativitatea in muzica. Am reusit intr-o mica sau mai mare masura. Cert e, pentru mine acest lucru a devenit realitate.

One more thing:
Va anuntam de acum despre evenimentul muzical al anului in Oradea de anul viitor. Un concert de free jazz Ken Vandermark & Paal Nilssen Love in primavara anului viitor. PRIMUL EVENIMENT ORGANIZAT DE MUZICADVEST. Sa ii putem avea la Oradea pe acesti doi colosi ai scenei muzicale creative de free jazz e un vis. Punem Oradea pe harta free-jazz-ului. Dix IT! Mai multe detalii la vremea respectiva.

7 Comments

Comments are closed.