Spune-mi ce muzica asculti ca sa-ti spun cine esti

In momentul in care am inceput sa adun melodiile si sa fac playlist-urile, erau 532 de Tweet-uri adica 36 de pagini. Si era Duminica, ora 21:30, proaspat dezamagit de rezultatul alegerilor. Dupa proape 3 pachete de tigari si cca 5h de somn, am dat publish. Dar inainte de a merge mai departe, se cuvine sa explic pentru cei care nu stiu, despre ce este vorba.

Sambata, la ora 14, pe un chinez cret 🙂 il loveste melancolia si declanseaza o nebunie pe Twitter, nebunie care a tinut cateva ore bune. A propus hashtag-ul (cititi aici ce este si vrea un hashtag) #reascultare si a invitat utilizatorii de Twitter sa propuna melodii mai vechi sau mai noi dar care au insemnat ceva pentru ei, melodii care le-au marcat tineretea sau existenta si pe care le asculta mereu cu o deosebita placere.

In continuare puteti vedea cine si ce a propus. Nu sunt inclusi in lista cei care au dat Re Tweet, sunt doar cei care au facut propuneri. Am pus un simplu link la melodiile pe care nu le-am gasit pe Grooveshark sau Trilulilu ci doar pe YouTube. Daca am omis pe cineva, ne oferim scuzele de rigoare si-l rugam sa ne lase un link catre Tweet-ul respectiv si-l vom adauga in lista.

Pentru ca noi nu suntem programatori (vedeti aici care-i povestea noastra) am facut aceasta lista “cat se poate” de manual, luand ad-labam conturile de Twitter care au folosit hashtag #reascultare. Stim ca se incarca destul de greu pagina insa noi credem ca merita 2 secunde in plus de asteptare. Cautam o solutie de paginare a articolului pentru a nu incarca toate play-list-urile o data.

Va oferim aceasta lista ca un cadou pentru aniversarea noastra de pe 25 Noiembrie cand implinim un an de existenta. Suntem foarte mandri de tot ceea ce am realizat chiar daca nu suntem foarte cunoscuti si nu foarte multi ne calca pragul. Ca si voi, cei care ati facut aceste propuneri, punem accentul pe calitate care, din pacate, se regaseste din ce in ce mai putin in vietile noastre.

Chinezu a reascultat

McAuley Schenker GroupTime
Vince NeilSet Me Free
Pink Cream 69Till You’re Mine
Royal HuntLies
Judas PriestHeavy Metal
Tony MartinIf It Ain’t Worth Fighting For
Rough SilkRecall

Urmatoarea Pagina

3 Comments

Comments are closed.