Transilvania Jazz Festival, Cluj Napoca

E chiar fain sa ai de ales la care din cele doua manifestari te poti duce la sfarsitul acestei saptamani. De fapt trei daca-l punem si pe cel de Posticum din Oradea, The Bolla Quartet. Pe langa mult asteptatul, Jazz and More de la Sibiu, Clujul ne ofera in perioada 16-20 Octombrie Transilvania Jazz Festival. Pacat ca site-ul nu este updatat.

Capete de afis vor fi pianistul George Cables si saxofonistul Ravi Coltrane.

Din Romania sunt invitati Cristian Soleanu, pianistul Sorin Terinte, contrabasistul Vlaicu Golcea si Marta Hristea, Maria Raducanu si Teodora Enache.

Concertele vor avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, in Diesel Club si Fashion Club din Cluj Napoca.

4 Comments

 1. Catalin

  In ce zi si unde canta Ravi Coltrane?
  In ce zi si unde canta George Cables/Billy Cobham?

  George daca afli ceva, te rog da informatia mai departe…

  Caut de cateva zile sa aflu ceva si nimic… asa ceva numai in Romania e posibil 🙁

 2. George Staicu

  @Catalin: am incercat si telefonic sa aflu mai multe detalii, prin mail bineinteles nici un raspuns (550 550 Mailbox quota exceeded). Nu am primit nici o confirmare, pe last.fm:http://www.last.fm/event/1172672+Transilvania+Jazz+Festival am gasit doar confirmarea cum ca Maria Raducanu nici macar nu a fost contactata de organizatori pentru cantare; si da in Romania sunt posibile tepele de genu asta.

  Pe site-ul lui Ravi Coltrane nu apare nimic despre zona asta a Europei, bineinteles nici pe cel al lui George Cables. Soundcheck vin cu siguranta la JazzandMore la Sibiu, sambata 17 octombrie.

  Daca a fost AC/DC, RHCP pe autostrada Soarelui in vara asta, tot asa o sa fie si Festivanalul asta…

 3. alexandru mircea

  tot ce zice in plus fata de ce s-a zis e ca si eu stiu din anuntul din primavara ca va participa si billy cobham. s-ar fi potrivit, dat fiind ca vine in romania si pentru festivalul ala de percutie de la silver church (bucuresti).

Comments are closed.