Zsolt Kaltenecker si György Martonosi in Blue Monday

Nu cred ca au fost mai mult de 100 de persoane aseara in Blue Monday la un concert jazz-rock sustinut de Zsolt Kaltenecker si György Martonosi. De data asta, nepromovarea evenimentului (un afis ieftin pe usa clubului si un mail trimis la o mana de oameni nu se numeste promovare) nu a fost un lucru atat de rau. Pe de o parte pentru ca barul a fost aerisit (de obicei trebuie sa ai tubul cu oxigen cu tine) dar si pentru ca a fost o cantare slabuta.

S-a auzit destul de prost deoarece boxele clapei “dadeau” in premier facandu-l sa vibreze. Poate daca erau asezate cum trebuie, s-ar fi auzit mai bine. Daca Zsolt a fost ca de obicei la inaltime, György Martonosi “nu m-a dat peste cap”. Concertul a inceput cu o reorchestrare a piesei “Come togheter” de la Beatles, reorchestrare pe care tare as dori sa o ascult in cadrul proiectului KLB Trio iar in partea a doua a concertului am avut parte de un Billie Jean interesant. Ambele piese le puteti asculta in montajul de mai jos.

Printre spectatori s-au aflat si Elemer & József Balázs si as fi vrut foarte mult sa-i ascult intr-un jam session alaturi de Zsolt Kaltenecker. Concertul de aseara a fost un bonus oferit in drumul spre casa de catre Zsolt si György care se intorceau de la doua festivaluri ce au avut loc la Sf. Gheorge si Miercurea Ciuc.