(video) Festivalul de la Garana

Pentru ca e o vara plina in evenimente, nu reusim sa le acoperim pe toate insa multumita cititorilor nostri, putem sa va oferim materiale si de la concertele la care nu putem ajunge.

Am fi vrut sa putem merge si la Festivalul de Jazz de la Garana insa am preferat sa nu ratam John Zorn si Wynton Marsalis. O sa urmeze alte 2 evenimente importante unde suntem invitati: a 30-a editie a Saalfelden Jazz Festival si Coke Live Peninsula.

Despre Fetivalul de Jazz de la Garana o sa lasam imaginile sa vorbeasca. Multumim inca o data Dl. Inginer Robert Hegedus, cel care ne-a pus la dispozitie acest material si un cititor fidel al siteului Muzica de Vest. Fotografii si cateva impresii puteti vedea si citi aici si aici.

P.S. Cred ca e cea mai buna cronica de jazz referitoare la Festivalul de la Garana de anul acesta, a celor de la Babylon Noise:

“Pentru că muzica şi natura îmi sunt atât de aproape, weekend-ul trecut am fost în Semenic, unde m-am alaturat voluntarilor de la Mai Mult Verde pentru festivalul de jazz de la Gărâna. Asocierea e una extrem de fericită – jazz-ul, cea mai curata muzică, Gărâna, un sat bănăţean încărcat de vibraţiile pozitive ale locului şi spiritul verde al oamenilor care au trecut pe-acolo şi au lăsat în urmă, nu pet-uri, nu sticle de vodcă, nu gunoaie, ci doar muzica…şi o atitudine responsabilă faţă de natură.”

citeste in continuare