Start la distractie! Începe CokeLive Peninsula!

Muzică, corturi, wati, paprika, bungee jumping, zgomot, aplauze!

O petrecere non-stop – vreme bună, concerte senzaţionale, garantate chiar de artişti, şi activităţi diverse, îi aşteaptă pe vizitatori începând cu joi, 23 iulie la CokeLive Peninsula, pe malul Mureşului, lângă Complexul Weekend din Târgu Mureş. A 7-a ediţie a festivalului va oferi experienţa a 4 zile petrecute la intensitate maximă împreună cu cei dragi şi cu prieteni noi.

Atât Administraţia Naţională de Meteorologie cât şi prognoze meteo din străinătate anunţă pentru Târgu Mureş, pe perioada festivalului, vreme bună şi însorită, astfel încât distracţia în aer liber nu va avea niciun impediment.

Pentru ca totul să decurgă perfect, pregătirile se apropie de final: majoritatea corturilor care vor găzdui concertele sau evenimentele derulate de sponsorii şi organizaţiile non-guvernamentale au fost montate deja.

În premieră la ediţia din acest an mai mulţi artişti au transmis mesaje fanilor care vor veni să îi vadă în concert.

Olandezul Tiesto promite peninsularilor un „set grandios” pe 24 iulie, pe scena Coca-Cola Main Stage, iar Iris îşi aşteaptă „cu drag” fanii la primul concert de festival, după revenirea lui Cristi Minculescu.

Liderul trupei Nine Inch Nails, Trent Reznor s-a declarat mare fan al scoţienilor de la Primal Scream, care vor cânta sâmbătă înaintea lor pe Coca-Cola Main Stage. Reznor a ţinut chiar să îşi ceară scuze pentru faptul că nu a venit cu formaţia mai demult în Europa de Est. Se pare că polonezii i-au arătat lui Trent Reznor cum se petrece în această parte a lumii, iar peninsularii nu vor fi mai prejos!

Bomba de energie The Prodigy a anunţat prin intermediul unui interviu acordat CokeLive Peninsula că europenii de est sunt în permanenţă o provocare, pentru că le dau sentimentul unei experienţe inedite.

„De fiecare dată când cântăm aici (în Europa de Est – n.) avem un sentiment de proaspăt, oamenii chiar apreciază concertele noastre. Alte formaţii nu fac efortul să meargă acolo, dar noi iubim să facem asta, ne place provocarea./…/ Acesta a fost unul din cei mai buni ani pe care i-am avut vreodată, toate recitalurile au fost la fel de bune, poate chiar mai bune decât în 1997-98. Acest lucru se datorează noilor fani ai formaţiei care aduc energia şi noi le-o dăm înapoi”, a declarat Liam Howlett, care este creierul din spatele hiturilor trupei britanice.

Pe lângă concertele care promit a fi epuizante, CokeLive Peninsula îşi aşteaptă vizitatorii cu o mulţime de activităţi oferite de organizatori şi sponsori, precum şi multe surprize pregătite de cele 35 ONG-uri prezente la festival.

Cei care vor avea curaj vor putea să experimenteze aproape 30 de sporturi, printre care bungee jumping, vor avea ocazia să se rătăcească şi să-şi găsească drumul în Labirintul Coca-Cola, să se răcorească în barul de gheaţă Coca-Cola. Participanţii vor putea să-şi aleagă muzica preferată în corturi special amenajate pentru 3 stiluri diferite de muzică – pop, dance şi reggae, să-şi facă fotografii cu efecte speciale şi să încerce diferite tatuaje. Organizatorii şi partenerii lor pregătesc multe alte surprize, ca de exemplu water kangaroo, segway, airboard, recumbent bike. Peninsularii care doresc pot să participe la flashmob-uri, să aibă grijă de un ou sau pot învăţa cum să facă o caricatură, sau pot experimenta şi un karaoke cu heliu.

De asemenea, organizatorii s-au asigurat şi la această ediţie ca oferta gastronomică să fie la întălţime, meniul incluzând de la mâncăruri de tip fast-food, până la diferite tipuri de gulaş şi ciorbe, fructe proaspete sau porumb fiert.

CokeLive Peninsula dispune de infrastructura necesară colectării selective a deşeurilor, amplasate cu sprijinul Eco Rom Ambalaje SA şi al Sistemului Coca-Cola din România, ca parte a angajamentului ferm de protejare a mediului. Anul acesta vor fi amplasate peste 38 de containere de 1100l, 2 containere de 20m3 şi peste 2000 de saci de plastic care vor fi oferiţi în zona de camping pentru colectarea selectivă a hârtiei şi a plasticului.

Partenerul celei de a VII-a ediţii a CokeLive Peninsula este Coca-Cola, iar sponsorul principal al evenimentului este Vodafone. Alţi sponsori: Ursus, Fundango, Wizz Air şi Mureş Mall. Organizatorii festivalului sunt Sziget Management, Conferinţa Tineretului Maghiar (MIERT), iar co-organizator este Consiliul Judeţean Harghita. Evenimentul a fost posibil cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu Mureş, al Primăriei Sângeorgiu de Mureş, al Consiliului Judeţean Mureş, al Departamentului pentru Relaţii Interetnice şi al Fundaţiei Communitas.

La CokeLive Peninsula, între 23 şi 26 iulie, garantăm 96 de ore de petrecere non-stop!

Persoane de contact: Miruna Raclaru, Coca-Cola România, tel: 021-203 25 00

1 Comment

Comments are closed.