Festivalul de Jazz de la Garana

Pana la festivalul CokeLive Peninsula, avem un alt eveniment ce trebuie promovat si de la care n-ar trebui sa lipsiti. In perioada 17 – 19 Iulie, are loc cea de a 13-a editie (speram sa nu fie cu ghinion) a festivalului de Jazz de la Garana. Anul acesta, line-up-ul se prezinta in felul urmator:

Vineri, 17 Iulie

Jazz de necaz – Lucian Nagy (sax), Tavi Scurtu (tobe), Victor Miclaus (bas), Sebastian Spanache (pian), Dan Bozzo Mitrofan (chitara) si Maria Chioran (voce)
Andrzej Jagodinski Trio
Nik Bartsch’s Ronin
Terje Rypdal Group

Sambata, 18 Iulie

Platonic Band
John Abercrombie
Helge Lien Trio
Trigon

Duminica, 19 Iulie

Bega Blues Band & Friends
Misi Farkas Trio
Ulrich Drechsler
Nils Petter Molvaer

Aflata la 150 de km de Timisoara si 30 de km de Resita, cei care nu au masina persoanala sau nu vor sa vina cu masina, pot ajunge la Garana cu un autobuz ce pleaca din autogara Iosefin din Timisoara. De asemenea, exista autobuze si din Resita ce pleaca din zona Garii de Sud. Biletele se pot cumpara de la locul de desfasurare al festivalului si costa 50 de lei pentru o zi sau 120 de lei pentru toata perioada. Concertele vor incepe in fiecare zi la ora 19. Mai multe informatii despre cazare si cum se poate ajunge la Garana, puteti afla vizitand si siteul dedicat acestui eveniment.

Stiati ca primele 7 editii s-au tinut in curtea hanului La Rascruce iar ultimele 6 (adica inclusiv cea de anul asta) in Poiana Lupului? Stiati ca Florian Lungu a prezentat toate editiile de pana acum, exceptand primele doua?