Nine Inch Nails si The Prodigy la Peninsula

Muzica de Vest este partener media al festivalului CokeLive Peninsula ce se va desfasura in intervalul 23 – 26 Iulie.

Peste 100 de artisti si trupe te vor incanta si-ti vor canta de la inaltimea celor 4 scene: Coca-Cola Main Stage, Freedom Arena, Coke Terrace si Ursus Party Tent. Cap de afis al acestui festival sunt trupele Nine Inch Nails si The Prodigy.

Nine Inch Nails va canta la Peninsula in data de 25 Iulie, pe scena Coca-Cola, cu incepere de la ora 23:00. The Prodigy vor evolua in urmatoarea seara, pe aceeasi scena si tot de la ora 23:00

Dintre trupele romanesti care vor concerta, Luna Amara va evolua incepand cu ora 21:00 pe scena Coke Terrace chiar in prima zi a festivalului. Pe aceeasi scena si de la aceeasi ora ar fi bine sa nu ratati concertul Sarmalele Reci din dta de 24 Iulie. Cei de la Iris vor canta pe 25 Iulie, de la ora 19:30 pe Coca-Cola Main Stage si in aceeasi zi dar pe scena Coke Terrace vor canta cei de la Kumm incepand cu ora 17:30 iar de la 21:00 va veni Omul cu Sobolanii.

In ultima zi a festivalului, Vita de Vie va fi prezenta pe scena Coca-Cola incepand cu ora 18:00, Timpuri Noi o sa fie la Coke Terrace de la 19:00 iar Suie Paparude vor incheia seri de cantari de pe scena Freedom Arena, concertul lor incepand la ora 4 dimineata. Intregul program al festivalului Peninsula, poate fi consultat aici.

Pana in data de 13 Iulie, puteti achizitiona bilete la pretul de 199 lei si care e valabil pe toata durata festivalului. Dupa 13 Iulie, biletul va costa 240 lei. Biletul pentru doar o zi va putea fi procurat pana pe 13 Iulie cu 80 lei si cu 100 lei ulterior.

Biletele pot fi procurate in principal prin reteaua de magazine Germanos dar si din alte locuri. Posesorii de carduri StudCard vor putea cumpara bilete valabile pe toata durata festivalului la pret redus, 169 lei. Aceste bilete pot fi achitionate din

– Cluj-Napoca: Sediul StudCard din Sora Shopping Center, etajul 1
– Tîrgu-Mureş: Sediul StudCard din Casa de Cultură Mihai Eminescu.

Organizatorii festivalului asigura locuri speciale pentru camping incepand cu ora 12:00 din data de 22 Iulie si pana in 27 Iulie la aceeasi ora. Corturile de pana la 4 persoane costa 20 lei iar cele de peste 4 persoane, 30 lei. Mai multe detalii despre acest lucru, puteti citi aici.

Ca sa aflati noutati legate de acest festival, ne puteti urmari pe Twitter. Tot pe Twitter dar si prin articole pe Muzica de Vest, o sa incercam sa acoperim cat mai multe dintre evenimentele ce vor avea loc in cadrul festivalului CokeLive Peninsula.

1 Comment

Comments are closed.