Margineanu si Directia 5 la Blue Monday

Cine a stiut ca Joi a fost concert Directia 5 in Blue Monday? Cum nu stiati ca doar a fost plina carciuma. Bine, plina cu corporatiste si pitzipoance. O fi scapat si una-doua cu capu’ pe umeri dar cu o floare nu faci primavara. In fine, imparte aceeasi audienta cu IQ subunitar ca si Proconsul. Si-mi e ciuda ca niste profesionisti fac o astfel de muzica dar asa cum am spus si cu alte ocazii, foame a invins multe suflete.

De Margineanu ce stiti? Da, in afara ca-l iubeste femeile, ce altceva stiti? Nu stiti ca are concert maine, 29 Martie, in acelasi club Blue Monday. Paaaai de unde sa stiti daca n-ati trecut zilele astea prin pasajul Vulturul Negru si mai exact prin fata carciumii Blue Monday unde exista singurul afis care anunta concertul?! Noroc cu mine ca n-am avut ieri ce face si am iesit la plimbare.

Nu m-ar surprinde sa aud ca a fost concert Roger Waters in Blue Monday si nimeni n-a stiut. Baietii sunt jucatori, lucreaza la noroc: organizam concert, nu-l promovam si asteptam sa vedem daca vine lumea. Ca la ruleta! Adrenalina curata

Margineanu, Blue Monday

2 Comments

  1. elitre bej

    dom’le, trebuia sa-ti spun: te iubesc, dom’le, sa nu mai apuc apocalipsa daca te mint! e futil sa dau detalii.

Comments are closed.