AC/DC si esenta rockului

23 Martie 2009. AC/DC in Budapesta! Din motive obiective nu am putut fi prezent la acest concert. In schimb, a fost Lucian Cremeneanu:

Highway to hell’s bells back in black ice (AC/DC la Budapesta)

Demisia premierului Gyurcsany a trecut neobservata in Budapesta, deoarece evenimentul major al inceputului de saptamana a fost concertul AC/DC. Australienii au calcat ultima data prin Ungaria in 1991, la Monsters of Rock. De atunci a crescut o noua generatie de rockeri care ardea sa-i vada. In paralel, si celor „batrani” le-a crescut dorul de revedere. Albumul nou vine dupa o pauza de 8 ani si suna bine de tot. La toate cele de mai sus se adauga faptul ca, din cauza anotimpului, concertul s-a tinut in sala. Iar pentru AC/DC, Europa se termina la Budapesta. Deci, bilete mai putine. Deci, public din 5 tari. Deci, multi oameni pe afara cu panouri „I need a ticket”. Iata, pe scurt, motivele pentru care concertul din 23 martie se anunta fierbinte

Pe drumul inspre capitala, revelatia-i brutala: i-am vazut pe AC/DC acum 18 ani!!! 18 ani??? Cristoase! Parca a fost anul trecut! Opriti calendarul! Desfiintati ceasurile! Ce naiba se intampla? Cred ca pentru majoritatea oamenilor, batranetea incepe cu o astfel de revelatie. Pentru prima data ma simt ca un mos. O sa mai tin minte drumul inapoi? Glumesc, desigur. Dar un lucru e cert: nu-mi place viteza mare, nici in spatiu, nici in timp.

Cititi in continuare

1 Comment

Comments are closed.