Da' cum o fo' la bal, Ioane?

Eeee, aseara, cu niste amici, am iesit totusi in Blue Monday, la un concert de asa zis “bluz”, cantat de un coaie mare roman stabilit in Austria cu o trupa de saltimbanci austrieci, ofiliti si necajiti, vai mama lor. Ajung frumos, nu e multa lume, platesc 20 RON, am venit cu masina, si cer o cafea.
Repet in Blue Monday, in buricu urbeei, asa pe la orele 22. Sa nu ma luati cu faze din alea besinoase, cum ca “ce, ba, daca te duci la concert de bluuuz, tu bei cafea?!” DA, am vrut sa beau o cafea.

Surpriza, nu e cafea. Cum nu e cafea? Nu merge aparatu! Baaaa, daca imi aduci o cafea, iti cumpar o sticla de Jack, cel putin.

Rahat, nu a adus nici o cafea. Imi iau un Pepsi, peste 3 min vine tanti cu un servetel frumos impachetat si imi zice: V-am adus cafea. E super strong! No, despachetez servetelu si inauntru o pilula. Ce e frate, asta? Al 41-lea stat? Se da la liber, in servetele parfumate? Era o doza de cafea concentrata…Hai sictir, in mortii matii!

Sa dai 20 RON pe bilet, la un concert de 2 lei si sa nu poti bea o cafea…ce sa mai zici, frate?! Niste tarani!

Apropo, biletele la Mike Stern si Bill Frisell de saptamana trecuta, ambele concerte tinute in Ungaria, au fost 5100 forinti. Comentati?