Bă băieți, noi toți împreună, putem salva uzina asta

1992, Câmpulung Muscel.

Fabrica de maşini ARO a dat faliment şi urmează să fie privatizată într-o săptămână. Va fi cumpărată de o companie franceză care intenţionează să o transforme într-o crescătorie de melci. Dintre cei 3.000 de muncitori pe care fabrica îi are în prezent, doar 300 îşi vor păstra locul de muncă.
 George Petrescu, liderul de sindicat trăieşte cu o sumă modică lunară, la fel ca toţi ceilalţi muncitori din oraş. Neputând să doarmă, într-o noapte, vede o reclamă la televizor și astfel îi vine ideea care poate salva fabrica de la faliment și angajații de la concediere.

Despre ce idee este vorba, cum au pus ei mână de la mână ca să salveze uzina și cum au decurs lucrurile, aflați doar dacă mergeți la filmul Despre oameni și melci a regizorului Tudor Giurgiu. Premiera filmului va avea loc în data de 14 Septembrie în cinematografele din întreaga ţară. Găsiți aici harta orașelor unde se proiectează filmul.

Pe lângă melc, în film îi veți recunoaște pe Andi Vasluianu, Dorel Vișan, Monica Bărlădeanu și orădeanul Sebi Lupu. Informații despre echipă (regizor, scenariu, muzică, imagine etc) care a realizat acest film, găsiți aici.

În Oradea puteți merge la avanpremiera din 13 Septembrie, ora 19.00 la Hollywood Multiplex în Lotus Mall sau la premiera națională din 14 Septembrie care va avea loc atât la Hollywood Multiplex dar și la Cortina Digiplex din Oradea Shopping City.

Noi oferim un melc și o invitație primului care ne spune cine semnează coloana sonoră a filmului. Plus un tricou și un DVD cu filmul Legături bolnăvicioase. Concursul este valabil până pe 13 Septembrie, ora 16:00 iar invitația este valabilă pentru orice proiecție de la Hollywood Multiplex, în intervalul 17 – 20 Septembrie (de Luni pana Joi). Alte invitații puteți câștiga pe The Frowned Upon Area, Orădeanul și IoanaȘtef.

Andi Vasluianu si Dorel Vișan @ Despre oameni și melci Andi Vasluianu @ Despre oameni și melci Andi Vasluianu & Monica Bârlădeanu @ Despre oameni și melci

6 Comments

Comments are closed.