Concert Sepultura la Oradea @ Rock Evolution Festival

UPDATE
Concertul a fost confirmat de către trupă, Oradea apare în pagina tourdates a siteului oficial Sepultura

Spre deosebire de alții, îmi vine foarte ușor să cred că ar fi posibil un concert Sepultura la Oradea. Am avut Iron Maiden și o să fie Napalm Death la Cluj, deci mișcă și provincia. Și mai ales pentru că-n Oradea, chiar dacă-s din zone muzicale diferite, în ultimii doi ani au venit alte nume mari. Peter Brötzmann, ZU sau The Thing fiind doar câteva dintre ele. Ne bucurăm să vedem că și alții duc mai departe ceea ce noi am început.

Totuși niște semne de întrebare au apărut. Deoarece informații am găsit doar pe MetalHead și tag-ul “zvon” contrazice puțin oficialul din titlu, am contactat organizatorii dar și managementul Sepultura. Organizatorii, NZS Production prin Paul Deutsch, mi-au confirmat concertul din cadrul festivalului Rock Evolution și m-a asigurat că vor mai fi și alte nume importante.

Festivalul se va desfășura în perioada 13 – 15 Iulie pe terenul fostului poligon al diviziei de tancuri, zonă cunoscută în Oradea sub denumirea de tancodrom și unde era vorba să se construiască un al 2-lea parc industrial dar terenul e cu probleme, situația fiind destul de îmbârligată, biserica având și ea ceva treabă cu el.

Voi face un update în momentul în care managementul Sepultura va confirma sau nu concertul! Nu de alta dar și AC/DC trebuia să cânte în 2009

Notify of
Florinokul
Guest
Florinokul

Legat de stirea de pe Metalhead, daca te uiti mai atent vei putea citi urmatoarele:

“UPDATE: Contactat telefonic, organizatorul festivalului Rock Evolution a confirmat concertul Sepultura in ultima zi a festivalului, pe 15 iulie. Se pare ca exista deja contract semnat cu formatia.”

Deci, ceea ce la inceput a fost doar un zvon, s-a transformat intr-o stire oficiala.

Speram doar ca organizatorul este unul serios si festivalul va avea loc, asa cum s-a anuntat.

trackback

[…] e oficial, o sa cante la Oradea alaturi de Biohazard in cadrul Rock Evolution Festival (13 – 15 Iulie). Detalii […]

trackback

[…] anii ’90 era de neînchipuit să vină Sepultura în România, dar apoi în Oradea. Și da – e adevărat – Sepultura aceea cu Max Cavalera era cu totul altceva decât cea […]