Melatonina by myself, instrumenstruala si in avans

In afara de Bonham si Shampoohorn, pe ei i-am folosit cel mai des ca fundal la emisiuni (Gabi mi-a si spus ca sint un pic cam obligat sa-i vad live si sa fac o emisiune doar cu ei.), in seara cind se da emisiunea la radio, ei vor fi pe scena vaporului. Ma gindeam ca poate vor fi persoane asteptind un imbold si care vor da 3000 Ft(aprox 50 RON-i) pt un bilet. Chiar si trupa de deschidere merita atentie: TROTTEL STEREODREAM EXPERIENCE. Iar cei din deschiderea emisiunii, EXPLOSIONS IN THE SKY, sint cei ce au cintat pe vapor,in urma cu ani, iar eu am aflat cu citeva saptamini dupa…Mai bine inainte decit dupa,nu?
Asadar:2 ore si jumatate cu atipicii OZRIC TENTACLES capabili sa construiasca cu atitudinea lor de la space-rock la jazz-fusion, cochetind cu muzica orientala, dub-ul si reggae-ul…5 albume destul de bine cotate va vor ajuta sa va lasati dusi de valul instrumenstrual. Good surfin`!

4 Comments

 1. Ramona

  D-le Dajka,
  Cronica spre care eu facusem trimitere apartine d-lui Alexandru Virtaci-jazz forum.ro.,apreciere destul de virulenta adresata autorului si cartii “Istoria jazzului”.De aici,intrebarea oarecum fireasca:aceasta lucrare poate compune,reprezenta baza unor(minime)cunostinte in materie de jazz?…Intr-un viitor nu foarte indepartat,atunci cand veti citi cartea d-lui Lucien Malson,poate ne oferiti lamuriri…
  Dezagreabil,dar,din ceea ce observ nici una dintre editurile romanesti consacrate, (cu exceptia ed. Univers Enciclopedic prin dictionarul de mari muzicieni -istoria muzicii clasice!) nu supun atentiei publicului larg scrieri cu tematici de jazz,blues,rock…
  In alta ordine de idei,cu scuzele necesare pt. o ultima remarca(daca-mi permiteti)ca om de media,negresit, stiti ca pentru un ascultator de radio nu este relevant in a-si face remarcata prezenta -on air.
  Cu multumiri.

Comments are closed.