Kumm o fo’?!

Vineri fu Kumm în Oradea şi fu OK. Se putea şi mai bine dar nişte probleme tehnice ne-au cam dat de furcă. Ţinând cont că la concertele Shapat Terror şi The Mighty Manlifter ţinute în luna Mai în aceeaşi locaţie, Moszkva Caffe, s-a auzit mai bine, mă gândesc că a fost doar ghinion. Aş fi vrut să-l aud mai bine şi mai des pe iordache

Cert este că atât orădenii prezenţi cât şi trupa s-au simţit bine, s-a dansat şi s-a cântat “regulamentar” 🙂 Sperăm că şi-au revenit după concertul din 2008 de la Blue Monday şi-i vom vedea mai des la Oradea. Anyway, cu ocazia asta, stând la un pahar de vorba cu iordache, am realizat că acel concert a avut un rol important în demararea proiectului MuzicaDeVest.

Cei care nu s-au grăbit să plece acasă dupa concert, au putut participa la un jam session care s-a întins până în zori. Pe o scară de la 1 la 10, şi asta doar din cauza instalaţiei de sunet, iordache dă un 7.50 acestei seri.

Sunetistul a fost un erou in conditiile date. Altul ar fi intrat in panica la cum mureau canalele. A fost foarte profi. Locul si lumea foarte OK, ne-ar fi placut sa le oferim un sunet mai bun.

ne-a mai spus iordache.

Secvenţe de la jam session puteţi vedea la Bogdan şi aici

13 Comments

  1. bubu

    Bah, ma faci metalist Andule ? Merci, de vina e Firebird-ul ala a lu’ Oigan :)) A fost show fain. Nu ti-a venit sa zbori de la Paris la Oradea ? :))

  2. alexandru mircea

    Io am zburat la Bucuresti ca sa fiu sigur ca ma dau pe la concerte, si tot mi-am luat o “mica UE” de la trupele mele, care au decis toate, in corpore, sa nu cante la Bucuresti in alea 10 zile, fie ca au cantat in provincie, au intrat in studio, au cantat fix inainte sa ajung sau fix dupa ce am plecat, etc. Asa ca daca ma vor n-au decat sa vina ele la Paris! 🙂

Comments are closed.