În principiu îmi place ideea închiderii orădenilor în casa de cultură şi obligativitatea ascultării unor muzici bune, adică a culturalizării cu forţa. icon smile Wish I wasn’t there Problema apare atunci când sunetul este sodomizat în aşa hal încât am impresia că sunt prizonier în Guantanamo!

Nu ştiu cum şi cine a ales Casa de Cultură a Municipiului Oradea pentru concertul Speak Floyd dar cred că a avut o poliţă de plătit faţă de ei. Şi cred că au avut un contract foarte bine făcut, cu clauze de nerespectare foarte nasoale de s-au urcat totuşi pe scenă. Refuz să mă gândesc la alte motive cum ar fi incompetenţă, prostie etc deoarece ar însemna că s-a atins un nivel pe care nici pe DarwinAwards.com nu-l vei găsi

S-a auzit atât de prost încât nu am rezistat mai mult de 3 melodii. Şi la mine în magazia de lemne dacă ar fi cântat, tot s-ar fi auzit mai bine. Cu siguranţă cei de 30+ ani îşi amintesc de cântările de la căminul cultural din satul lor. Ei bine, a fost de 1.000 de ori mai rău. Muzica Pink Floyd nu are cum să se audă bine într-o astfel de sală iar dacă eşti un tribute band nu-ţi permiţi să faci astfel de compromisuri. Greşeala a fost şi a mea că m-am dus fără să mă informez înainte cu privire la sală. Fiind orădean de conjunctură, nu cunosc locaţia.

N-am putut părăsi incinta atât de repede pe cât aş fi vrut deoarece uşa era închisă icon smile Wish I wasn’t there ) Serios, nu glumesc! Puteţi vedea acest lucru la finalul montajului de mai jos. A fost atât de penibilă faza încât m-am trezit râzând isteric. Cum e posibil aşa ceva? Cum să închizi atâţia oameni într-o clădire? Nimeni nu ştia nimic, cheia şi persoana care o deţinea intraseră în pământ. Dar atâta timp cât ne sunt carbonizaţi copiii în maternitate, nimic nu trebuie să ne mai mire!

Articole pe aceeaşi temă. Muzicală, desigur!