Concert Lajkó Félix la Oradea

Concert Lajkó Félix la OradeaDacă la festivalul Peninsula nu l-am putut urmări în tihnă pe Lajkó Félix, sunt convins că pe 30 Septembrie, joi,  la Moszkva Caffe, o voi putea face.

“Eu nu vreau sa compun slagare ci prin intermediul muzicii sa exprim ceea ce gindesc despre lume. Vreau sa ma pun la incercare, sa compun o lucrare – mai scurta sau mai lunga (chiar de o ora) – pentru vioara solo, in care cu ajutorul limbajului muzical sa spun o poveste. Sint unii care considera ca am daunat muzicii populare, introducind motive si teme acolo unde nu ar fi fost cazul.”

spunea Lajkó Félix într-un interviu acordat prietenului Daika Atilla

Concertul va începe la ora 21 iar un bilet costă 25 de lei şi poate fi achiziţionat zilnic de la Mozskva Caffe (vis-a-vis de Filarmonica). Lajkó Félix va interpreta piese de pe albumul “Din tufiş”, considerat printre cele mai bine vândute albume de world music. Acest album a fost înregistrat în pădure 🙂

Notify of
Stanjenel
Guest
Stanjenel

Cum se numeste instrumentul acela ciudat?

Attila
Guest
Attila

Titera ,daca bine stiu…e unul din preferatele lui Felix…si…nu prea mi se pare ciudat…

Stanjenel
Guest
Stanjenel

Multumesc.
Bine, nu e ciudat dar nu stiam cum sa-i spun ca sa va dati seama la care ma refer si sa nu fiu nevoita sa le enumar pe celelalte la care nu ma refer 🙂 .

trackback

[…] This post was mentioned on Twitter by muzicadevest, muzicadevest. muzicadevest said: Concertul Lajkó Félix de la Oradea si-a schimbat ora de incepere http://bit.ly/b7whz1 […]